ZİRAAT Türkiye Kupası 4'üncü turunda Silivrispor ile karşılaşacak olan Sivasspor, teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Ligde Medical Park Antalyaspor'a 3-0 yenilerek üst üste 2 haftayı puansız kapatan Sivasspor, çarşamba günü kendi evinde Silivrispor ile oynayacağı maç için kulüp tesislerinde çalıştı. Top kapma çalışması ile antrenmana başlayan kırmızı beyazlılar, pas çalışmasından sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.
Maçta kaybeden takım, teknik direktör Carlos tarafından 400 metre düz koşu ile cezalandırıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlığı bulunan Adem Koçak ile izinli olan Aatıf Chahechouhe katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Ziya Erdal ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
"GALİBİYETLERE DÖNECEĞİZ"
Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularına cevap veren Roberto Carlos, "Bir an önce galibiyetlere dönmemiz gerekiyor. Medical Park Antalyaspor'a da yenildik. Hala kabul edemediğimiz bir yenilgi. Bu kupa maçı da olsa lig maçı kadar ciddiye alarak oynayacağız ve galibiyetlerimize geri döneceğiz" dedi. Carlos, ligin 14'üncü haftasında deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili olarak da şunları söyledi:
"Büyük bir takıma karşı oynayacağımız zorlu bir maç olacak. Ama şu anda bizim hedeflerimiz hala geçerli. Ligdeki en üst sıralara oynuyoruz. Bunları başarabilmemiz içinde galibiyetlere devam etmemiz gerekiyor. Beşiktaş maçına da bunun için ÇIKMACAĞIZgideceğiz."