SİVASSPOR antrenörü Murat Göksu, maçtan sonra önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti, "Son dakika golü bize umut verdi." dedi. Murat Göksu, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi, "İlk yarı oyuna iyi başladık golü de bulduk. Oyunu koparabilirdik ama duran toptan gol yedik. İkinci yarıda iyi mücadele ettik. Son dakikada bulduğumuz gol bize umut verdi. Bundan sonra da galibiyetlere devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
2 gol atarak takımının galibiyetinde önemli rol üstlenen John Utaka zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Maç sonunda galip gelmeyi bildik. Maalesef uzun süre gol atamamıştım ama sakatlık sıkıntım vardı. Golümden önemlisi Sivasspor'un galibiyetiydi." dedi. Cicinho ise, "Zorlu bir karşılaşmaydı ama galip geldiğimiz için mutluyuz. Umarım bu galibiyetlere devam ederiz. Daha önceki takımlarda da çok güzel mutluluklar yaşadık. Her galibiyetten sonra coşku ve sevinç oluyor. Sivasspor da büyük bir takım. Önemli olan böyle bir galibiyet almamız" diye konuştu.
GAZİATEPSPOR ÜZGÜN
Gaziantepspor antrenörü Tahsin Tam ise, "Kötü başladığımız müsabakada 25'inci dakikadan sonra oyun üstünlüğünü ele aldık. Galibiyeti hak ettiğimiz bir maçta santra yapmadan mağlup olmak bizi üzdü. İzleyenlere iyi maç izlettiğimizi düşünüyorum. Maçı kopartacak pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Böyle yenilmek bizi çok üzdü. Biz kaliteli bir takımız. Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Sivasspor'u da aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi.
Gaziantepsporlu Marek Sapara ve Madunjanin ise oyuna iyi başlayamadıklarını, ama 1-1'den sonra oyunun kontrolünü ele aldıklarını, fakat rakibin atağa az çıkmasına rağmen son saniyede de olsa maçı kazandığını belirterek üzgün olduklarını dile getirdi.

GC(EA/AÖ)