SİVASSPOR Başkanı Mecnun Otyakmaz, 2014-1015 sezonu fikstüründen memnun olduklarını belirterek yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diledi.
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun fikstür çekimi sonucu ilk maçında kendi sahasında Gaziantepspor ile oynayacak olan Sivasspor'da Başkan Mecnun Otyakmaz fikstürü değerlendirdi. Ligde hiç bir maçın kolay olmadığını, bu nedenle fikstürden çok iyi mücadelenin önem kazandığını belirten Otyakmaz, "Lige kendi sahamızda başlayacak olmamız bir avantaj olarak görülebilir. Onun dışında her maç zor olacak. Çünkü bütün takımlar yeni sezonda başarılı olma adına önemli yatırımlarda bulunuyorlar. Biz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ligi en üst sıralarda bitirmek için takım olarak elimizden geleni yapacağız. Bunun için de kadromuzu en ideal duruma getirmek için çalışıyoruz. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun." dedi.
BÜYÜK MAÇLARIN HEPSİ DEPLASMANDA
Geçen yıl fikstürde Fenerbahçe'yi takip eden Sivasspor bu yıl ise ligin yeni ekiplerinden Balıkesirspor'u takip edecek. Kırmızı Beyazlılar 4'üncü haftada deplasmanda Galatasaray, 6'ıncı haftada yine deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak. Fenerbahçe ile de ilk maçını 13'üncü haftada deplasmanda oynayacak Sivasspor, ilk devrenin son maçında ise Trabzon'a konuk olacak.