SİVASSPOR'un 2-0 kaybettiği maç sonrasında değerlendirmelerde bulunan ESkişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bu maçı iyi bir sonuçla geçmemiz gerekiyordu. İlk yarı çok iyiyidik" dedi. Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo Lopez ise, "İstemediğimiz bir sonuç oldu" diye konuştu.
Konuk Eskişenirspor teknik direktörü Ertuğurul Sağlam, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı değerlendirmede kupada ilk oynadıkları Akhisar Belediyespor maçında şanssızlık yaşadıklarını belirterek, "O maç bizi çok üzmüştü bizi. Kötü başlamıştık. Kupadaki ididanın devamı için buradan iyi bir sonuç almamız gerekiyordu. Bir sonraki maçımız yine deplasmanda. Dolayasıyıla bu maçı iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. İlk yarıda rakibe pozison vermeden önde kapattık. İkinci yarı hakimeyeti rakibe verdik ama futbol şansı ikinci devre bizimle birlikteydi. Rakibin öne çıktığı anları iyi değerlendiremedik. Çok iyi bir ilk devre kötü bir ikinci yarı. Maçın sonlarında genç kardeşimizin attığı golle maçı kazanmak güzel. İddiamızı ortaya koymak için bu maçı iyi geçmemiz gerekiyordu. Şimdi Bursaspor maçı var. Onu da iyi bir şekilde geçersek gruptan çıkma adına iyi bir avantaj elde edebiliriz. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Sivasspor'a da başarılar diliyorum." dedi.
Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo Lopez ise, "Kötü bir ilk yarı iyi bir ikinci yarıydı. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. İstemediğimiz bir sonuç oldu." dedi. Lopez, maçın hakemleriyle ilgili de konuşmak istemediklerini söyledi.
Sivassporlu futbolcular Ümit Kurt ve Kamil Grosicki ise maçta iyi mücadele etmelerine rağmen, şanssız 2 gol yediklerini belirterek, bundan sonra kupada oynanacak Akhisar Belediyespor maçının önem kazandığını belirterek o maçı mutlaka kazanmak istediklerini belirtti.
Eskişehirsporlu Hürriyet Göçer ve Özgür Çek ise, maça iyi hazırlandıklarını ve kupada iddialı olduklarını belirterek, "Kupayı Eskişehir'e getirmek istiyoruz." dedi. GC(EA/AÖ)