Gökhan CEYLAN/SİVAS,()- SİVASSPOR teknik direktörü Roberto Carlos, "Taraftarımız, ailemiz ve kendimiz için pazar günü oynayacağımız Trabzonspor maçını kazanmak zorundayız" dedi.
Sivasspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü. Top kapma çalışması ile antrenmana başlayan kırmızı beyazlıların oldukça arzulu ve istekli olduğu görüldü. Futbolcular pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenmana izinli olan Eren Aydın dışında tüm futbolcular katıldı. Hafif sakatlığı bulunan John Utaka ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
"GALİBİYETLERE DÖNMEMİZ GEREK"
Yaklaşık 1.5 saat süre antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, Trabzonspor maçıyla ilgili olarak şunları söyledi:
"Oyuncularımız böyle maçların büyüklüğünün farkındalar. O yüzden hafta boyunca buna göre çalışıyorlar. Bunun haricinde bizimde galibiyetlere dönmemiz gerekiyor. Bunun içinde çok önemli bir maç olacak. Taraftarımız, ailemiz ve kendimiz için bu maçı kazanmak zorundayız."
Carlos, son günlerde kent merkezinde hava sıcaklığının düşmesiyle ilgili kendisine yöneltilen soruya ise şu karşılığı verdi:
"Soğuk hava antrenmanlarımızı etkilemiyor. Her zaman çok arzulu, istekli, coşkulu antrenmanlar yapıyoruz. Son zamanlarda biraz daha antrenman süremizi kısa tutuyoruz ama arzu ve hırsımız aynı şekilde devam ediyor. Son dönemlerde kendimizi maçlarda gösteremiyoruz ama antrenman anlamında problemimiz yok."

GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF