SİVASSPOR Başkanı Mecnun Otyakmaz kendisini de kapsayan şike davasında yeniden yargılama kararını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Adil bir yargılanmayla her şey daha güzel olacak. Ceza alanlar beraat, berat edenler ceza alabilir" dedi.

İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin, 'Futbolda Şike' davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların 'Yeniden Yargılanma' ve 'İnfazın Durdurulması' talebini kabul etmesi sonrası bir açıklama yapan Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Adil bir yargılanma süreci başlayacak. Her şey daha güzel olacak. Bundan sonra herkes eşit noktada olacak. Bu davada suçsuz olup da ceza alanlar, berat edebilir. Suçlu olup da beraat edenler, ceza alabilir. Bundan sonra mahkemede kimse bizden yiğitlik beklemesin. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar konuşacağız. Dosya daha adil bir şekilde değerlendirilecek. Biz kendimize güveniyoruz" diye konuştu.

UEFA'dan verilen 1 yıl men cezası kapsamında CAS'a yaptıkları itiraz sürecinde bu gelişmenin ellerini güçlendireceğini vurgulayan Başkan Otyakmaz, "Bu gelişme CAS sürecinde bize pozitif bir gelişme sağlayacaktır" diye konuştu.