SİVASSPOR Başkanı Mecnun Otyakmaz, bazı futbolcularına gelen transfer tekliflerini değerlendireceklerini, Batuhan Karadeniz ve Serdar Özkan'la da prensipte anlaştıklarını açıkladı.
'YA ÖZEL AÇIKLAMA YAPTI
Başkan Mecnun Otyakmaz, 'ya (Doğan Haber Ajansı) özel açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı takımına gerekli transferlerin yapılacağını ve taraftarların bu konuda rahat olmasını isteyen Başkan Otyamaz, şöyle devam etti:
"TRANSFER KUPANIN BİTMESİNDEN SONRA"
"İstanbul'da bulunan ofisimizde transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla görüş alışverişi yaptık. Kendimize bir yol haritası hazırladık. Hepimizin takip ettiği Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ediyor. Transfer dönemi de bu manada biraz sönük geçiyor. Biz de yabancı transferler için Dünya Kupası'nın bitmesini bekliyoruz. Acele etmiyoruz. Zaten ilk onbirimiz hazır durumda. Acil ihtiyacımız olduğunu düşünmüyoruz. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Gerekli takviyeleri yaparak daha iyi bir Sivasspor ortaya çıkarmak için gerekeni yapacağız."
"BATUHAN VE SERDAR'LA İLGİLENİYORUZ"
Transfer çalışmalarına da açıklık getiren Başkan Otyakmaz, bu konuda şunları söyledi:
"Batuhan Karadeniz, Trabzonspor'la olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş. Onunla görüşüceğiz. Büyük ihtimalle de anlaşacağız. Serdar Özkan ile prensip anlaşması yaptık. Fakat Elazığspor ile son bir görüşme yapmam gerekiyor. Çünkü problemli bir transfer olsun istemiyorum. Onların da helalliğini almak istiyorum. Ondan sonra da Serdar Özkan transferi bizim açımızdan gerçekleşebilir. Bir iki tane gurbetçi futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz onların ismini vermek için erken olduğunu düşünüyorum."
"DA COSTA, UTAKA VE AATİF'E TEKLİF VAR"
Takımının oyuncularından Da Costa, Utaka ve Aatıf için gelen transfer teklifleri olduğunu belirten Başkan Otyakmaz, "Bu futbolcularla bir görüşmem olacak. Kendileri için yapılan transfer tekliflerini söyleyeceğim. Oyuncuların kendi görüşlerini alarak bunları değerlendireceğiz. Ona göre de yabancı oyuncu transfer listemiz şekillenmiş olacak." diye konuştu.
"STATTA EKSİKLER TESPİT ETTİK"
Yapımı devam eden 25 bin kişilik yeni şehir stadını da gezen Başkan Otyakmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Yeni statta UEFA ve FİFA kriterleri gereği bir takım eksiklikler tespit ettik. Bunların planı üzerinde tadilat yapılması gerekiyor. Bilirkişilerden rapor alacağız. TOKİ'ye başvurarak plan tadilatı konusunda kendilerinden destek isteyeceğiz. Stat yapıldıktan sonra tekrar bir tadilat yapmak istemiyoruz."

FOTOĞRAFLI