SİVASSPOR Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Sivasspor olarak transferde aceleci davranmayacağız. Devre arası yapılan transferler çok sağlıklı olmuyor. Bizim takım olarak acelemiz yok." dedi.
Spor Toto Süper Liginin ilk yarısının bitmesi ile birlikte gözler takımların yapacağı transferlere çevrildi. Transfer konusunda aceleci davranmak istemeyen Sivasspor ise futbolcu taransferi konusunda yönetim olarak bekleme kararı aldı. Devre arası yapılan transferlerin çok sağlıklı olmadığını söyleyen kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, "Şu anda yönetim olarak bekliyoruz. Takip etiğimiz bir kaç genç isim var. Ama aceleci davranmakta istemiyoruz. Devre arasında yapılan transferler fazla sağlıklı olmuyor. Bizim öncelikli hedefimiz kulübeyi zenginleştirmek. Sahada oynayan oyuncularımızın arkasında bekleyen isimlerin de kaliteli olması gerekir. Sivasspor olarak şimdiye kadar sadece Silivrispor’un genç stoperi 23 yaşındaki Ahmet Şahbaz ile görüşerek kendi aramızda el sıkıştık. Aksilik olmaz ise önümüzdeki günlerde kendisini Sivasspor'lu yapan imzayı atacak."dedi. Takımdan ayrılması gündemde olan Kamil Grosicki konusuna da değinen Başkan Otyakmaz, "Kamil için Çaykur Rizespor ile bir görüşmemiz oldu. Ama anlaşma sağlanamadı. Kamil takımımızın Antalya'daki kampına katılacak." dedi.
SİVASSPOR YARIN ANTALYA'DA TOPLANIYOR
İlk yarının bitmesi ile birlikte izine çıkan Sivasspor'lu futbolcuları ise 9 günlük tatilin ardından yarın Antalya Side Sueno Otel'de toplanacak. Sivasspor 8 Ocak günü ise 2'inci yarı hazırlıklarına Antalya'da başlayacak. 6 gün sürecek Antalya kampının ardından 14 Ocak'ta Bursaspor ile deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası grup maçı için kırmızı beyazlı ekip Bursa'ya geçecek. HY(EA/AÖ)