KUPADA Galatasaray ile berabere kalan ve yarı finalde Eskişehirspor ile eşleşen Medical Park Antalyaspor, önce final, ardından kupayı istiyor. Başkan Gültekin Gencer, “Kupayı kazanıp Avrupa hayalini gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkan Medical Park Antalyaspor'da taraftarından teknik adamına, başkan ve yöneticisinden futbolcusuna kadar herkes, Avrupa hedefini konuşmaya başladı. Galatasaray beraberliğinden sonra yarı finalde Eskişehirspor ile eşleşen kırmızı beyazlı takım, kupayı şimdilik rafa kaldırdı. Pazartesi akşamı Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Galatasaray ile ligde de karşı karşıya gelecek olan Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarına yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak.
HER İKİ KULVARDA DA KOŞUYORUZ
Başkan Gültekin Gencer, Antalyaspor'un her iki kulvarda da hedeflerini belirlerken şöyle konuştu: “Öncelikle Galatasaray karşısında berabere kalarak grup lideri olan oyuncularımı ve teknik heyeti kutluyorum. Final oynamak ve kupayı kazanmak birinci hedefimiz. Şimdi kupa dosyasını kısa süreliğine rafa kaldırıyoruz. Çünkü pazartesi akşamı yine Galatasaray ile ligde çok önemli maç oynayacağız. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu maratonda en büyük şansımız, geçmiş sezonlarda sık karşılaşılan sakatlık ve cezaları yaşamıyoruz. Geniş kadromuzla her iki kulvarda da koşuyoruz."
KUPA TAKVİMİ
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile berabere kalarak grup eleme maçlarını tamamlayan ve grubu lider tamamlayan Medical Park Antalyaspor, yarı finalde Eskişehirspor ile eşleşti. Çift maç eleme usulüne göre yapılacak yarı finalin ilk karşılaşması 26 Mart, rövanşı ise 16 Nisan'da oynanacak. Kupa, 7 Mayıs'ta oynanacak final maçıyla sahibini bulacak. (FOTOĞRAFLI)