TOKATSPOR ile oynadığı kupa maçını 6-1 kazanan Antalyaspor'da yeni rota; Kayseri Erciyes. Teknik Direktör Aybaba, farklı kazandıkları Tokatspor maçından sonra, "Oynayanlar da seyredenler de keyif aldı" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3'üncü maçında Tokatspor'u 6-1 yenen Medical Park Antalyaspor'da farklı bir sevinç yaşanıyor. Taraftarından yöneticisine, teknik adamından futbolcusuna kadar herkes, Tokatspor karşısında alınan farklı galibiyet ve sergilenen oyundan son derece memnun.
Teknik Direktörü Samet Aybaba, maçta 5'inci dakikadan sonra takımının iyi konsantre olduğunu belirtti. Oyuncularının istekli, arzulu coşkulu oynadığını aktaran Aybaba, "İyi konsantre olup goller gelince futbolcular keyif almaya başladı. Hedef burada birinci olmaktır. Grupta birinci olmayı planlıyoruz" dedi.
Aybaba, Semih Şentürk'ün uzun süredir oynamadığını, ancak iyi başlangıç yaptığını belirtti. Galibiyete en çok sevinen Teknik Direktör Samet Aybaba, maçtan sonra duygularını şu sözlerle ifade etti:
“Bu tür maçlarda en zor olan şey oyuna konsantre olmaktır. İlk 5 dakikada çok iyi konsantre olduk. Gollerden sonra oyuncularım keyif almaya başladılar. Oyuncularım istekli ve arzuluydu. Bundan sonra bunu yapacaklarının sinyalini de verdi. Hedef kupada birinci olmaktır. Kupa konsantrasyonumuzu en üst seviyede tutmaya çalışacağız. Şimdi bunları unutup Kayseri Erciyes deplasmanına yoğunlaşacağız"
Kırmızı beyazlı takım oyuncularında Seddar Karaman, takımda ilk golünü attığı için çok mutlu olduğunu ve kupayı Antalya'ya getirmek istediklerini belirtti. (FOTOĞRAFLI)