KARŞIYAKA'nın ligin ilk haftasında sahasında Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada müthiş bir şutla konuk takımın beraberlik golünü kaydeden Sezer Badur'un transfer döneminde yeşil kırmızılı kulübün kapısından döndüğü ortaya çıktı.
Karşıyaka'da 2006-07 sezonunda forma giyen gurbetçi futbolcu sergilediği performansla Süper Lig'e terfi etti, ardından Sivasspor, Trabzonspor, Gaziantepspor ve Elazığspor'da top koşturdu.
Geçen sezon PTT 1'inci Lig'de Şanlıurfaspor'da forma giyen 30 yaşındaki Sezer'in transfer dönemininde Karşıyaka'ya dönmek için kulübün kapısını aşındırdığı, yönetimin teknik heyetten gelen "Kariyeri düşüşte. Bize yararlı olmaz" raporuyla transferi gündeme almadığı, futbolcunun bunun üzerine Antalyaspor'la anlaştığı öğrenildi.
Öte yandan Karşıyaka'da 4 sezon forma giydikten sonra kulüp bulması bildirilen Mustafa, Samsunspor'la anlaştı.
YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR
Karşıyaka yönetimi, Antalyaspor randevusu öncesi takımı kamp yapılan otelden konvoy eşliğinde stada götüren taraftara teşekkür etti. Kulübün internet sitesinde, "Takımına moral ve motivasyon kaynağı olan, haklı protestoları ile sesini ilgili yerlere ulaştıran büyük Karşıyaka taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Protestonun gerekli yerlere mesaj olarak ulaşmış olduğunu düşünüyoruz. Her zaman kulübümüzün en büyük destekçisi ve itici gücü olan taraftarımızı bundan sonrada takımıyla birlikte, saha içinde görmek en büyük isteğimizdir" ifadeleri yer aldı.
KAHE ALKIŞLARLA
Karşıyaka'da kaptanlık pazubandını takan Brezilyalı Kahe, ligin ilk maçındaki performansıyla tam not aldı. Antalyaspor karşılaşmasında takımının tek golüne imzasını koyan tecrübeli futbolcu, sahada basmadık yer bırakmadı. Brezilyalı golcü, Antalya randevusunun ardından, "Çok net fırstları harcamasak rahat kazanırdık" açıklamasını yaptı.

FOTOĞRAFLI