Eskişehirspor'un tecrübeli savunmacısı Servet Çetin, tarihe geçen 4-0'lık Fenerbahçe-Milan maçındaki kötü performansı ile ilgili olarak, "Herkes Shevchenko karşısında zorlandığımı düşünür. Ancak bu yanlış. O gün Ümit Özat libero, ben ve Önder Turacı da stoper oynuyordu. Ben Gilardinho'yu, Önder Shevchenko'yu tutuyordu. Onun adamını kaçırdığı her pozisyon gol oldu. Sonra da fatura bana kaldı" ifadelerini kullandı.
8 YIL SONRA GELEN İTİRAF

Tarihe geçen Fenerbahçe-Milan maçındaki Shevchenko'nun golünü yorumlayan tecrübeli defanas adamı, "Herkes Shevchenko karşısında zorlandığımı düşünür. Ben Fenerbahçe'de oynarken bize üç gol atmıştı. Ancak bu yanlış bir düşünce. O gün Ümit Özat libero, ben ve Önder Turacı da stoper oynuyordu. Ben Gilardinho'yu, Önder Shevchenko'yu tutuyordu. Onun adamını kaçırdığı her pozisyon gol oldu. Sonra da fatura bizim üstümüze kaldı." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAKTIR"

Milliyet gazetesinden Bilal Meşe'ye konuşan Servet, "Sezon başında kadrosu nedeniyle kantarımda Galatasaray ağır basıyordu. Yıldız oyuncular fazlalıktaydı. Ne var ki beklenen patlamayı bir türlü yapamadı Galatasaray. Lider Fenerbahçe ise çok iyi bir çizgi yakaladı. Son dakikada kazandıkları maçlar, onlara büyük moral olarak geri döndü. Bir iş kazası, bir terslik olmazsa sezon sonunda Fenerbahçe şampiyon olacaktır." dedi.

"MANCINI TERİM'İN YERİNİ TUTMAZ"

Mancini'nin Terim'in yerini tutamayacağını ifade eden Serevet, "Yabancı hoca, Fatih Hoca gibi Galatasaray'da etki sağlayamaz. Gelir işini yapar. Ama Fatih hocada durum farklı mesela. Otoritesi daha farklı. Duruşundan oyuncu etkileniyor. Mancini kötü hoca değil tabii ki. Ama daha profesyonel bakıyordur. Türk hocalar oyunculara çok yardımcı oluyor. Problemleri ile bile ilgileniyor. Yabancı hocalarla çalıştık. Onlar seninle sadece idmanda genel olarak ilgilenir. Tek tek bizle gelip konuşmazlar. Rıza Çalımbay, Bülent Uygun, Fatih Terim, Feyyaz Uçar bunların bana çok yardımları oldu." diye konuştu.