BUCASPOR, alt yapısından yetiştirdiği Sertan Vardar'ı 10 yıl aradan sonra yuvaya döndürmeye hazırlanıyor.
Akhisar Belediyespor'dan ayrılması gündemde olan 32 yaşındaki orta saha oyuncusuyla temas kuran yönetim, "Kulübümden ayrılırsam ilk tercihim Bucaspor olacak" cevabını aldı. Sertan dönerse Zafer'den boşalan kaptanlık pazubandını da takacak.
Teknik direktör Sait Karafırtınalar, "Sertan, Bucaspor'un yetiştirdiği en önemli oyuncularından biri. Kendisini yeniden burada görmeyi istiyoruz" açıklamasını yaptı. 2000 yılında profesyonel olan tecrübeli futbolcu 2004-2005'in devre arasında Altay'a transfer oldu. Mardin, Boluspor, Karabükspor ve Çaykur Rizespor formalarını da giyen Sertan 3 sezondur Akhisar Belediyespor formasını giyiyor.
LİSTE KABARIK
Bucaspor'un Sertan Vardar'ın yanı sıra, Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılan Nijeryalı sağ açık Agbetu, Karşıyaka'da sözleşmesi fesholan orta saha Cafercan, Balıkesirspor'un kadroda düşünmediği sol bek İsmail Dinler, Altaylı forvet Abdülkadir ve Kübalı forvet Mayke Reyes ile de ilgilendiği iddia edildi. Sait Karafırtınalar'ın Hırvatistan ve Makedonya'dan oyuncularla ilgilendiği belirtildi.