GAZİANTEPSPOR Sportif Direktörü Sergen Yalçın, son günlerde hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve gerekli açıklamaları Bursaspor maçının ardından yapacağını söyledi.

Gaziantepspor'un başına getirildikten sonra yakaladığı iyi çıkışla dikkatleri üzerine çeken Sportif Direkör Sergen Yalçın, yazılı açıklama yaptı. Hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve gerekli açıklamaları Bursaspor maçının ardından yapacağını belirten Sergen Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Öncelikle bilinmesini isterim ki; son zamanlarda gerek yerel basın gerekse de ulusal basında çıkan haberler şahsım tarafından söylenen sözler değildir. Göreve başladığımız ilk günden itibaren geçen süre içinde Spor Toto Süper Lig yayıncı kuruluşu olan LigTV’ye verdiğim röportaj dışında, hiçbir basın-yayın organı ile görüşmediğimin ve röportaj vermediğimin bilinmesini isterim. Göreve gelirken takımımızın içinde bulunduğu durumundan dolayı, ben ve ekibim sadece antrenman ve maçları düşünerek çalışmalarımıza ağırlık verdik. Takımımızı olumsuz etkilememek adına hiçbir konuyu oyuncularımıza yansıtmadık. Kamuoyuna bilgilendirmek adına gerekli açıklamaları Bursaspor maçı sonra yapacağımın bilinmesini isterim."

AHÇ(HK/SSA)