Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEPSPOR Sportif Direktörü Sergen Yalçın, istenilen transferlerin gerçekleşmemesinden dolayı oyuncu sayısının az olduğunu belirterek, "Şu anki ilk hedefimiz takımı kümede tutmak, bundan başka hedefimiz yok" dedi.
Celal Doğan Tesislerinde düzenlendiği basın toplantısıyla gazetecilerin sorularını cevaplayan Gaziantepspor Sportif Direktör Sergen Yalçın, takımda yaşanan sakatlıklar ve oyuncuların gördüğü kırmızı kartlar nedeniyle sahaya sürecek kadro bulmakta zorluk yaşadığını ifade etti. Eldeki imkanlarla bir şeyler yapmaya çalıştıklarını söyleyen Yalçın, şöyle konuştu: "Çok ciddi 3-4 sakat oyuncumuz var. Bunun yanında kırmızı kartlarda eklenince kadro kurmamız çok zor bir hal alıyor. Biliyorsunuz geldiğimizde de durum pek iç açıcı değildi. Takımla birlikte iyi bir birlik ve beraberlik yakaladık ve sorunların üstesinden gelmeye çalıştık. Sorunlarımız olduğu doğru fakat eldeki imkanlarla sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bizim şu anki tek hedefimiz takımın kümede kalması başka hedefimiz yok."
'LİGDE EN AZ BİZİM KADAR ZOR DURUMDA OLAN TAKIMLAR VAR'
Futbolcuların paralarının ödenmesinde bazı sıkıntıları aştıklarını belirten Sergen Yalçın, "Yeni yönetimle birlikte futbolcuların alacakları paraların bir kısmı ödendi. Tabi sorun tamamen bitti diyemeyiz. Ligde ekonomik anlamda sorunları olan bir çok takım var. En az bizim kadar zor durumda olan yada daha zor durumda olan takımlar var. Biz hep birlikte bu sorunları çözmeye çalışıyoruz" dedi.
'TAKIMDA KALIP KALMAMAM KONUSUNDA KONUŞMAK İÇİN ÇOK ERKEN'
Takımdan ayrılmayı düşünüp, düşünmediği sorulan Yalçın, bu konuda konuşmanın çok erken olduğunu vurgulayarak, "Televizyon programcılığından ayrılarak teknik direktörlüğe başladığımda önüme çok büyük hedefler koydum. Halen Gaziantepspor'la sözleşmeme devam ediyor. Sözleşme bitiminde, takımın içinde bulunduğu durum, ligde ki konjektör, camianın durumuna göre bizde takımda kalıp kalmayacağımıza bakacağız" ifadesini kullandı.
KONYASPOR KARŞILAŞMASI ÇOK ÖNEMLİ
Deplasmanda oynanacak Torku Konyaspor karşılaşmasında değerlendiren Yalçın, karşılaşmanın çok önemli olduğunu kazanmanın yada kaybetmenin takımın hedeflerini değiştireceğini belirterek, "Konyaspor karşılaşmasına kazanmak için gideceğiz. Bu karşılaşma ve sonrasındaki karşılaşmalarda çok önemli. Kaybetmemiz yada kazanmamıza göre yeni hedef belirleyeceğiz. Kaybetmemiz durumunda aşağıya yaklaşacağız. Kazanmamız durumunda ilk 6 arasına girmeyi başarabiliriz. İnşallah karşılaşmadan galip çıkacağız" diye konuştu. Sergen Yalçın, basın toplantısının ardından basın mensuplarıyla çay içerek sohbet etti.

EB (HK/RT) (FOTOĞRAFLI)