Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul- Ara transfer dönemi yaklaşırken kulüplerin transfer çalışmaları da bir bir ortaya çıkıyor.

Yeni yılda yeni takımlarında forma giymeye hazırlanan iki isim Serdar Aziz ve Serdar Kesimal...

Galatasaray'ın transfer listesinde en üst sırada olan isimlerden Bursasporlu Serdar Aziz'in sarı-kırmızılı takıma transferi gerçekleştiği anda, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Serdar Kesimal ise Bursaspor'un yolunu tutacak.

Yabancı kontenjanı nedeniyle yerli futbolcunun daha da önem kazandığı bir dönemde stoper mevkiine başarılı bir isim arayan Galatasaray'da, geçtiğimiz günlerde Bülent Tulun Bursa'ya gitmiş ve yeşil-beyazlı yöneticilerle Serdar Aziz için masaya oturmuştu. Yapılan görüşmeler olumlu geçmiş ve ara transfer döneminin resmen başlamasının beklendiği duyumu alınmıştı.

Bursaspor, alt yapıdan yetiştirdiği yıldızını Galatasaray'a verirse Fenerbahçe'den Serdar Kesimal'i alacak. Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve maç kadrolarında ilk 18'e de giremeyen Serdar Kesimal için ya kiralık formülü üzerinde durulacak ya da bonservisi konusunda anlaşılırsa kadroya katılacak.

Daum'un da sıcak baktığı Serdar Kesimal için Serdar Aziz'in Galatasaray'a gitmesi beklenirken, Bursaspor Yönetimi bu oyuncusu sayesinde hem para kazanacak hem de bir dönem milli takıma kadar yükselme başarısı gösteren Serdar Kesimal'i kadroya katmış olacak

Anlaşılan yeni yılda "Serdarlar" yeni takımlarında olacaklar. UD (UD)