TÜRKİYE Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen 9'uncu Senior Türkiye Takımlar Şampiyonası'nda, eski milli futbolcu Ümit Davala, sanatçı Ferhat Göçer ile oyuncu ve milli tenisçi Filiz Taçbaş da mücadele ediyor.
Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Kızılağaç Turizm Bölgesi'nde bulunan Ali Bey Club Manavgat tenis kortlarında salı günü başlayan şampiyonaya, 31 kulüp ve 95 takım, 150'si kadın olmak üzere toplam 512 tenisçi katılıyor. Kadınlarda 30+, 40+ ve 50+; erkeklerde ise 35+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+ ve 70+ kategorilerinde tekler ve çiftler karşılaşmalarında Türkiye'nin üst seviyedeki senior oyuncuları yarışıyor.
ŞAMPİYONADA ÜNLÜLER BOY GÖSTERDİ
Şampiyonaya eski milli futbolcu Ümit Davala, sanatçı Ferhat Göçer ile oyuncu Filiz Taçbaş da katılıyor. +35 erkekler kategorisinde Ümit Davala Kültürpark Kulübü adına, Ferhat Göçer ise Levent Tenis Kulübü adına yarışıyor. +40 kadınlar kategorisinde de Filiz Taçbaş, Hillside Club Etiler Kulübü adına mücadele ediyor.
SOMA FACİASI İÇİN OYUNCULUK GECESİ İPTAL
Bu arada turnuva kapsamında düzenlenmesi planlanan 'Oyunculuk Gecesi'nin, Soma'da meydana gelen maden faciasından dolayı iptal edildiği bildirildi.
Turnuva, 17 Mayıs günü oynanacak finallerin ardından kupa ve madalya töreni ile son bulacak.

KA(SU/AÖ) FOTOĞRAF