SANİCA Boru Elazığspor teknik direktörü Trond Sollied, Eskişehirspor'a 2-0 yenildikleri maçtan sonra istifa edip etmeyeceği sorusu üzerine "İnşallah" dedi.
Sanica Boru Elazığspor teknik direktörü Trond Sollied, Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bugün öncelikle iyi bir maç çıkardık. İyi mücadele eden savaşan bir Elazığspor vardı burada. Yenilgiyi hak etmedik ama yanlış olan 2-0'lık bir sonuç var. Goller de kötü dakikalarda oldu. Oyuncular reaksiyonlardan etkilendi bence o yüzden bugünkü yenilgiyi aldık" dedi.
Taraftarların kendisini istifaya devet ettiği hatırlatılan ve "İstifa edecekmisiniz? sorusu üzerine Sollied, ""İnşallah" diye yanıtladı. Sollied, daha sonra da "Kendimle savaşama kendimle dövüşemem" dedi.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, önlerinde 4 maçlık bir seri bulunduğunu ve bunların başında Elazığspor karşılaşması gelediğini belirterek, bu seride istedikleri puanı toplamaları halinde üst sıralara çıkacaklarını söyledi. 90 dakika boyunca, oyunun hakimiyetini Elazığspor'un elinde tuttuğunu belirten Sağlam, şöyle dedi: "İlk devre güzel bir zamanda golü bulduk ki, ikinci yarıya Elazığspor biraz da risk alarak başladı. Yine ikinci yarının başında bulduğumuz ikinci gol oyunu aslında bizim açımızdan çok da rahatlatması gerekirken yine Elazığspor oynadı. Tabi alınan galibiyet bizim adımıza çok güzel önemli ama bu alınan galibiyet saha içerisinde daha iyi yapmamız gereken şeyleri yada yapamadıklarımızı görmemize engel olmayacak. Bugün özellikle 2-0’dan sonra oyuna daha hakim olmamız gerekirdi. Daha çok toplu oynamamız ve pozisyon bulmamız gerekirdi bunu yapmadık biz. Tabi bunu yapamazken bir sevindirici taraf da rakibimize çok net gol pozisyonu da vermedik, yani sadece savunduk. Ama eğer biz Eskişehirspor olarak ligin üst sıralarında yer almak ve zirve yarışında mücadele vermek istiyorsak, uzun soluklu bir yarış içerisinde bu eksikliklerimizi giderip daha iyi bir takım olgusu oluşturup daha iyi bir görüntü vermemiz gerekiyor. Bugün 3 puanı aldık ama bu eksikliklerimizi göreceğiz, gidermeye çalışacağız, daha fazla çalışacağız. Sonuçta keyifle izlenen bir Eskişehirspor ve ligin üst sıralarını zorlayan bir Eskişehirspor’u da ortaya çıkaracağız."