PTT 1'inci Lig ekibi Şanlıurfaspor'un başına Reha Kapsal getirildi. Sarı yeşilli kulüple 1.5 yıllığına sözleşme imzalayan Reha Kapsal, "Amacım Şanlıurfaspor'un Süper Lige çıkması için mücadele etmek" dedi.
Şanlıurfaspor'da, teknik direktör Raşit Çetiner'in istifasının ardından takımın başına getirilen Ömer Can Göksu'nun sözleşmesi geçen pazartesi yönetim kuruluyla yapılan görüşmenin ardından karşılıklı olarak feshedildi. Göksu'nun ardından teknik direktör arayışına giren sarı yeşilli ekip, son olarak Karşıyaka'yı çalıştıran Reha Kapsal ile masaya oturdu. Görüşmenin ardından prensipte anlaşma sağlanan Kapsal, bugün Şanlıurfaspor Tesisleri'nde düzenlenen törenle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Şanlıurfaspor'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Reha Kapsal, şunları söyledi:
"Çalışmadığım dönemde aktif olarak sporun içerisinde yer aldım. Şanlıurfaspor gibi büyük bir potansiyeli olan takıma uyuyan bir dev bir futbol şehri olan Şanlıurfa'da olmaktan son derece mutluyum. Şanlıurfaspor'da çok büyük bir potansiyel var amacım Şanlıurfaspor'un Süper Lige çıkması için mücadele etmek. Sezon arasında takıma gerektiği mevkilerde takviyeler yapacağız. Bugünden itibaren Bucaspor maçı hazırlıklarına başlayacağız."