PTT 1'inci Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, 1.5 yıllığına anlaşma sağladığı teknik direktör Reha Kapsal ile ilk antrenmanına çıktı. Kapsal, Bucaspor deplasmanının kendileri için zorlu bir maç olacağını söyledi.
Şanlıurfaspor'da, Ömer Can Göksu'nun ayrılmasının ardından dün takımın başına Reha Kapsal getirildi. 1.5 yıllık sözleşmenin imzalanmasının ardından Kapsal, dün akşam saatlerinde sarı yeşilli ekip ile GAP Vadisi'ndeki tesislerde ilk antrenmanına çıktı. Bucaspor deplasmanı için hazırlıklara başlayan sarı yeşilli ekip, taktik ve düz koşu ağırlıklı çalışmalarını sürdürdü.
Antrenmanın ardından açıklama yapan teknik direktör Reha Kapsal, Bucaspor maçının zorlu deplasman olduğunu belirterek, "Sezonda lige baktığımızda üst üste kazanılmış maç yok. Bunların hepsini yapacak bir kadroya sahibiz. Önümüzde 5 tane maçımız var. Bu maçları en iyi şekilde bitirip devre arası transferlerimizi de yaparak çok daha farklı bir Şanlıurfasor takımını hem Şanlıurfa’ya hem de Türkiye’ye izlettireceğiz. Takım ve oyuncuları iyi tanıyorum. Bizim kimle oynadığımız fark etmiyor. Şanlıurfa olarak her maçı içerde ve dışarıda 3 puana oynuyoruz. Buca da çok önemli bir rakip son olarak Ankara maçında yüzde yüz gol kaçırdılar yenebilirlerdi. Ankaraspor son dakikalarda attığı bir golle Buca’yı yendi o anlamda zor bir maç olacak. Buca’dan 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.