ŞANLIURFASPOR Teknik Direktörü Reha Kapsal, bireysel hatalar nedeniyle maçı kaybettiklerini belirtirken; Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maddi imkansızlıklara rağmen futbolcularının iyi bir oyun sergilediğini söyledi.
Reha Kapsal, 3-2 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Maça doğru oyunla başladık. Maçı çok rahat lehimize çevirecek 30 dakika oynadık. Çok rahat geçeceğimiz bir maçı kendimizi sıkıntıya sokarak hem ilk yarı hem ikinci yarı bireysel yaptığımız hatalarla böyle bir mağlubiyet geldi. Biz yenildik. Ben pes etmem geri çekilmem. Benim kelime hazinemde geri çekilme yoktur. Çok çalışarak zaferi kazanmalıyız. Ben hayatım boyunca pes etmedim. Devre arasında doğru transferlerle takımı iyi bir hale getireceğiz" dedi.
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise "Maçın başında kişisel bir hata ile bir gol yedik. Buna rağmen oyuncular oyunun kontrolünü bu golden sonrada ellerinde tuttu. Birçok gol pozisyonuna girip iyi bir futbol ortaya koyup 3 gol bulduk. Mali sorunlar yaşanmasına rağmen futbolcularımız iyi bir futbol sergilediler. Bu şartlarda bunları yapabilen bir takımın iyi şartlar altında neler yapabileceğini gösterecekler. Futbolcularımı tebrik ediyorum, hepsinin alnından öpüyorum" diye konuştu.