ŞANLIURFASPOR Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, maçı kazanamadıkları için taraftarlardan özür dilerken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Vedat Özsoylu ise 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Hüseyin Dağ, maçın ardından açıklamasında şöyle dedi:

"İki haftadır bir yükselimiz vardı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına mutlak galibiyetle hazırlandık. Hafta içerisinde çok yoğun bir şekilde çalıştık. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Maçın başında Abdülhamit’in sakatlanması ile zorunlu bir değişikliğe gittik. Penaltıda kalecimiz iyi bir kurtarış yaptı. Tam maç bizim lehimize dönmüş derken, basit bir hatadan gol yedik. Yaptığımız hamlelerle Banahane ve Sankoh’u oyuna alarak skor üstünlüğünü elde etmek istedik. Çabalarımız yetmedi sahadan 1-0 yenik ayrıldık. Seyircilere karşı üzgünüz, onları mutlu ve sevindiremediğimiz için çok üzgünüz. Kaybedilen bir şey yok bunu telafi edecek güçteyiz. Buraya gelerek bize destek veren herkesten özür diliyoruz" dedi.

ÖZSOYLU: SEVİNÇLİYİZ

Vedat Özsoylu ise 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Kazanmamız gereken bir maç diye düşünüyorum çünkü zor durumdayız. Sahada çok iyi mücadele sergilendi. Rakibimiz baya üzerimize geldi. Rakibimiz biraz çözüldü. Bizim 3 puana ihtiyacımız vardı. 3 puan aldığımız için sevinçliyiz."

ÖP (HK/SSA) (FOTOĞRAFLI)