SANİCA Boru Elazığspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Kayseri Ercciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürürken teknik sorumlu Okan Buruk, bir galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi.
Okan Buruk, zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını, rakiplerinin 2'nci yarıda çıkış yakaladığını hatırlatırken şunları söyledi:
"İlk yarı 17 maçta 13 puan toplamıştık. Şu anda 10 maçta 15 puan toplamış durumdayız. Yeniden bir çıkışa ihtiyacımız var. İki maçlık, üç maçlık bir periyoda ihtiyacımız var, kazanmaya ihtiyacımız var. Çıkışı gerçekleştirdiğimizde de ligdeki durumumuzu daha net göreceğiz. Biz her maçı kazanmak istiyoruz. Kendi sahamızdaki özellikle her maçı kazanmak istiyoruz. Bunun için de her şeyi yapıyoruz ama bazen olmuyor. Özellikle Trabzonspor maçına baktığımızda iyi oynadığımız, kötü oynadığımız bölümler vardı. Maçı kazanabilirdik. Bu hafta da kritik bir maç, altımızdaki bir takım. Yine onları altta tutmak istiyoruz. O yüzden oradan alacağımız her türlü puan ve galibiyet, bizi çok yukarılara taşıyacaktır. Moral olarak da bizi yukarılara taşıyacaktır. Ligdeki her takım çıkışlarla üst sıraları yakalıyor."

ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF