SOYUNMA ODALARI

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ayağı kırılan Aydın Yılmaz’ın kendisini üzdüğünü belirterek, “Öncelikle buradan üzüntülerimi belirtmek istiyorum. Aydın’ın sakatlığı beni çok üzdü. Kucak dolusu sevgiler gönderiyorm. Geçmiş olsun. Ama tabiki böyle bir saha zemininde oynamak tüm oyuncular için tehlikeli kötü şartlarda oynadık. Diğer taraftan bugün çok çok iyi oynamadık. Rakimiz bizden daha fazla pozisyona girdi ve sonradan da gol attı” dedi.

Burak Yılmaz’ın kırmızı karta yol açan hareketlerinin sorulması üzerine Mancini, “Baktığımız zaman hak etmediği bir kart gördü. Yan hakeme küfüretti diye bir şey söylendi. Ama kendisi de kesinlikle bir şey söylemedi. Hak edilmeyen bir kart, böyle bir şeye neden olmuş olabilir" diye konuştu.

Sanica Boru Elazığspor Yardımcı Antrenörü İrfan Saraloğlu ise, mutlu olarak gelmek istediğini ancak Aydın Yılmaz’ın ayağınını kırılması yüzünden mutlu olamadığını belirterek, “Bunun nedenleri Aydın’ın ayağının kırılması. Keşke maçı kaybetseydik de ona bir şey olmasaydı. Tüm herkese geçmiş olsun. Maalesef kırmızı kart, ortada, bana göre bir şey yok ama gösterildi. Kupa önemli bir organizasyon bunun daha önem kazanması için tam takım olarak çıktık. Değer vermesek hiçbir oyuncumuzu riske etmezdik. Biz önem veriyoruz ancak aynı anlayışı göstermeyenler de var. Daha dikkatli olmalarını istiyorum ağabeyleri olarak. Oyunun kontrolü bizdeydi. Oyunu daha önceden koparabildirdik. Ancak istedğimiz son vuruşları yapamadık. Maçı kazandığımız için memnunuz. Arkadaşlarımızın oynadıkları oyun herkesi memnun etti. Bu mücadeleyi ligde de göstermeye çalışacağız. Elazığspo’un lig maçlarını da aynı mücadeleyi, perferformansı göstereceğine inanıyorum” dedi.

Maç sonunda kaleci İveşa, sahaya dönerek, taraftarlarla galibiyeti uzun süre kutladı. İveşa’ya eşlik eden bordo beyazlı taraftarlar, karşılıklı tezahüratlarda bulundu.