SÜPER Lig'de oynadığı son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Sanica Boru Elazığspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Trond Johan Sollied, antrenmandan sonra Gençlerbirliği karşısında iyi bir sonuç elde edeceklerini belirterek şunları söyledi:
"Geçen maçta çok iyi bir performans gösterdik. Bu performansla önümüzdeki maçta da devam edersek, sonuç olarak galibiyetle ayrılacağız. Kolay bir maç değil, bunun farkındayız. Gençlerbirliği’nin de problemleri var, onu da biliyoruz. Teknik direktörleri  değişti. Tam problemlerinin ne kadar olduğunu detaylı bilmiyoruz ama onlara pozitif yönden bir etki ve enerji de verebilir. Burada öncelikle işimizi yapmamız lazım. İşimizi yaptıktan sonra da iyi bir sonuç elde edeceğiz."
Geçen hafta maç sonrasında taraftarın istifası istediği konusuna da değinen Sollied, "Öncelikle Türkçe bilmediğimden dolayı mutluyum. O yüzden fazla bir yorum yapacak halim yok" diye yanıtladı.
Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk de son haftalarda alınan mağlubiyetlere takılmadan oynayacakları Gençlerbirliği maçından üç puan almak istediklerini belirtti.