SANİCA Boru Elazığspor, Tanju Kayhan, Ognjen Vranjes, Franco Dario Cangele ile sözleşme imzaladı. Teknik sorumlu Okan Buruk'un yardımcılığını da eski futbolculardan Stjepan Tomas getirildi.
Sanica Boru Elazığspor, Tanju Kayhan ve Cangele ile sezon sonuna kadar kiralık, Bosna Hersek Milli takımında da oynayan Vranjes ile ise 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Sanica Boru Elazığspor Başkanı Selcuk Öztürk, yeni transferlerin takımı hayırlı olmasını dileyerek, "Kafamızda teknik direktörümüzle planladığımız birkaç oyuncudan haber bekliyoruz. Futbolcu kardeşlerimizi en kısa sürede Sanica Boru Elazığsporumuza kazandırmanın mücadelesini vereceğiz. Okan Buruk'un yardımcılığına Stjepan Toması getirdik. Hem Okan Burukla geçmişte kader birliği yapmış iyi dostlukları olan bizim de yeni dostumuz olan gerçekten kendisini çok sevdik. Sıcak, işine sadık.
Sanica Boru Elazığspor Başkanı Öztürk şöyle devam etti:
"Dediğim gibi birkaç gün içerisinde de inşallah kafamızda 2 veya 3 civarında yani 1 yerli 2 yabancı gibi planlama yapıyoruz. İnşallah onları da en kısa sürede Sanci Boru Elazığsporumuza kazadırıp inşallah başarıların devamını getireceklerine inanıyorum. Şehrimize, takımımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.