– PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'da devre arasının ilk transferi olan Ayhan Tuna Üzümcü, kırmızı beyazlıların Antalya kampına katıldı. Tuna'nın çok tecrübeli bir isim olduğunu belirten Başkan Emin Kar, "Bize önemli katkı sağlayacak" dedi.
Başkan Emin Kar, kulüpteki son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Devre arası transfer döneminde ilk olarak Adanaspor’dan Tuna’yı takıma kazandırdıklarını belirten Başkan Emin Kar, "Yeni transferimiz Tuna, Antalya kampımıza katıldı. Kendisinin takımımıza önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Lisansının yetişmesi ve hocamızın da şans vermesi halinde ikinci yarının ilk maçı olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sahadaki yerini alacak" dedi.
TRANSFERLER SÜRECEK
Ligin 2’nci yarısının ilk maçında Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi güçlü bir ekibe karşı oynayacaklarını vurgulayan Başkan Kar, "İyi bir kamp dönemi geçirdik. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Bunu başaracak kaliteye ve güce sahibiz. Oyuncularımıza güveniyorum" dedi. Transfer çalışmalarının da süreceğini ifade eden Başkan Emin Kar, "1-2 tane daha takviye yapmayı planlıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız titizlikle devam ediyor" diye konuştu.