PTT 1'inci Ligi ekiplerinden Samsunspor'un kaptanlarından Turgay Gölbaşı, "2-1'lik Manisaspor galibiyetiyle büyük moral bulduk" dedi.
Karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Turgay, Karşıyaka’nın ardından zorluk derecesi yüksek Manisaspor maçından da zaferle ayrılmalarının çok önemli olduğunu söyledi. Alınan galibiyetin sakatlığını da unutturduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, "Üst üste 2 galibiyet aldık ve zirve yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktık. Şimdi önümüzde Kahramanmaraşspor ile deplasmanda oynayacağımız maç var" diye konuştu. Kahramanmaraş deplasmanında kendilerini zorlu bir mücadelenin beklediğini dile getiren Turgay, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Artık Manisaspor galibiyetini unutup önümüzdeki maça odaklanmalıyız. Eğer bu zorlu deplasmandan da galibiyetle dönersek ilk yarıyı 30 puanla tamamlayacağız. Bu da 2’nci yarı öncesinde bizim için çok iyi olacak. Sakatlığım vakit kaybetmeden tedaviye başlandı. Umarım Kahramanmaraşspor maçına yetişirim ve arkadaşlarımı bu zorlu mücadelede yalnız bırakmam."