PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, "Ganalı savunma oyuncusu Joseph Attamah'ı görüşmek için Samsun'a çağırdık. Bir aksilik çıkmazsa kadromuza katacağız" dedi.
Serdar Eylik, Ali Zorlu., Recep Niyaz, Sefa Serbest ve Hollanda'nın FC Den Bosch takımında forma giyen gurbetçi orta saha oyuncusu Hasan Kılıç'ı renklerine bağladıklarını hatırlatan SBaşkan Emin Kar, 20 yaşındaki Attamah'la anlaşmak istediklerini belirtti, "Görüşüp anlaşma zemini arayacağız. Bir aksilik çıkmaz ise anlaşıp kadromuza katacağız. Ayrıca bir forvet transferi daha gerçekleştirmeni planlıyoruz" diye konuştu. Taraftarlarına da seslenen Başkan Emin Kar, şunları söyledi:
"TARAFTARIMIZ PASSOLİG KARTINI ALSIN"
"Biz yönetim olarak hedefe oynayabilecek iyi bir kadro kurmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu yolda taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz. Taraftarlarımızın Passolig kartlarını alıp kombinelere ilgi göstermesini ve bizlere bu şekilde destek olmalarını bekliyoruz. Kırmızı beyazlı renklere gönül veren coşkulu taraftarlarımızın bizleri bu zorlu yolda yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyoruz."

FOTOĞRAF