DEPLASMANDA İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan aldıkları 3 puanla büyük moral kazandıklarını belirten Samsunspor Futbol Şubesi Sorumlusu Nihat Soğuk, "Kazanarak kendimize üst sıralarda yer bulduk" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, 2'nci yarıya 3-1'lik İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle başladı. Galibiyet, yüzlerin gülmesine yol açarken Nihat Soğuk, şöyle konuştu:
"Rakibimiz ligin ilk yarısında Samsun'da hak etmedikleri bir galibiyet almıştı. O maçı da kazanabilirdik ancak son dakikada yediğimiz golle mağlup olduk. Rakibimizi yenerek hem rövanşı aldık, hem de 2’li averaj durumunda avantajlı hale geldik."
Ligin 2’nci yarısına galibiyetle başlamanın kendileri açısından moral olduğunu vurgulayan Nihat Soğuk, transferlerini de değerlendirirken şunları söyledi:
"Fikstür avantajımızı da değerlendirebilirsek galibiyetin anlamı daha da üst seviyeye çıkacak. Yeni transferlerimizden Tuna, bu ligde kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Tuna’nın transferi play off sürecinde bize önemli katık sağlayacak. Ayrıca stoper mevkiinde rekabeti de arttıracak. Bu rekabetten de kazanan Samsunspor olacak. Kahramanmaraşspor'dan alınan Zafer'de tecrübesi ile bize büyük katkı sağlayacak."