İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUNSPOR, yeni sezon öncesinde ilk transferini Serdar Eylik'le gerçekleştirdi. Genç oyuncu 2 yıllık sözleşme imzaladı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü 24 yaşındaki Serdar Eylik'i kadrosuna kattı. Genç oyuncu Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini 2 yıllığına Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde konuşan Başkan Emin Kar, "Fazla söze gerek yok. Herkesin tanıdığı, bildiği, kendisini kanıtlamış, Galatasaray’da yetişmiş, daha sonra PTT 1. Lig’de oynamış, hocamızın tavsiyesi doğrultusunda, kendi eski talebesi, inandığı güvendiği bir arkadaşı aramıza katmaktan son derece mutluyuz. Bizim açımızdan özelliği ilk transfer olması. Ona inanıyor, güveniyoruz. Bugüne kadar yaptıkları ortada. Bizim takımımıza uyum sağlayacak. İnce eleyip sık dokuyoruz. Bizim takım Samsunspor takımı. Burada her oyuncu oynamak ister ama bizim istediğimiz, kriterlerimize uyacak oyuncular oynayabiliyor. Onlardan bir tanesi de Serdar kardeşim. Transfer yapmış olmak için transfer yapmıyoruz. Serdar kardeşimizin bize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kendisinin uzun yıllar Samsunspor’da oynayacağına inanıyorum" dedi.
Transferin gerçekleşmesinde emeği geçen Başkan Emin Kar'a ve Teknik Direktör Erhan Altın'a teşekkür eden yeni transfer Serdar Eylik ise, "Gerçekten başkanımız ve hocamızda uzun zamandır görüşüyoruz. Galatasaray’la ilgili sorunlar da çözüldü. Ben de Samsunspor’a geldiğim için çok mutluyum. Başkanım ve hocam transferimde çok zahmet çekti. İnşallah ben de hem kendi açımdan bireysel olarak, hem de takıma katkı sağlar Samsunspor’u hedeflediği yerlere getiririz diye umuyorum" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI