SAMSUNSPORLU taraftarlar, dün akşam Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan dev ekrandan izlediler, Aminu Umar'ın golünde ve 90 dakika bitiminde galibiyetin coşkusu ve sevincini yaşadılar.
MEŞALE YAKTILAR
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un taraftarları, takımlarının deplasmanda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını izlemek için Cumhuriyet Meydanı'ndaki dev ekranın önünde toplandılar. Aminu Umar'ın 5'nci dakikada attığı golle coşan kırmızı beyazlı taraftar, 90 dakika bitiminde ise galibiyeti kutladılar. Taraftarlar, meşaleler eşliğinde şampiyonluk şarkıları söylediler.
NİHAT SOĞUK: "BÜYÜK AVANTAJ YAKALADIK"
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirten Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, ligde 10 haftadır kaybetmediklerini, bu sonuçla puanlarını 45'e yükselterek 5'inci sıraya yerleştiklerini vurgularken şunları söyledi:
"İstikrarımızı sürdürmek, maçı 3 puanla tamamlamak bizim için sevindirici. Galip gelmemiz halinde büyük bir avantaj yakalayacaktık. Bunu da başardık. Yönetim olarak bu galibiyeti, Gaziantep'e gelerek bizi destekleyen ve kendileri başka yerde, gönülleri bizimle olan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimize elde edile başarıdan dolayı teşekkür ediyoruz."