SAMSUNSPOR teknik direktörü Erhan Altın ilk etap çalışmalarının çok verimli geçtiğini söyleyerek, "Adaptasyon sürecini geride bırakmak için iyi bir çalışma dönemi oldu. Çocuklarımın istekli ve arzulu görüntüleri beni çok sevindirdi" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarının 2'nci etap çalışmaları için Erzurum'a gitti. 8 Temmuz'da Nuri Asan Tesisleri'nde başlayan ilk etap çalışmalarında 10 idman yaptıklarını ifade eden kırmızı beyazlıların teknik direktörü Erhan Altın, "5 günlük antrenman programı içerisinde adaptasyon sorununu ve sağlık kontrolleri konusunu geride bıraktık. Çocuklarımın antrenmanlardaki istekli ve arzulu görüntüleri beni çok sevindirdi. Takımın iskeleti ortada. Giden oyuncularımız olduğu gibi gelen oyuncularımız da olacak" dedi.
2'nci etap kamp çalışmaları içen Erzurum'u tercih ettiklerini belirten Erhan Altın, "Erzurum kampına katılan arkadaşlarımız olacak. Burada yapacağımız iyi yüklemeyle takımı kondisyon anlamında en hazır hale getireceğiz. 26 Temmuz'da takıma bayram izni vereceğiz. 29 Temmuz'da ise yine Erzurum'da toplanarak 3'üncü dönem çalışmalarına başlayacağız. Son kampımız taktik ve teknik ağırlıklı çalışmalar üzerine olacak. Amacımız herkesin zevkle izlediği ve gelecek adına umut veren bir takım yaratmak. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI