İlker AKTAŞ/SAMSUN,()– SAMSUNSPOR teknik direktörü Erhan Altın, çalışmaların uyum içerisinde geçtiğini söyleyerek, "Yakında takıma takviyeler olacak. Onların da aynı uyumu sağlayacağını düşünüyorum" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde kuvvet depolayan kırmızı beyazlılarda futbolcuların birbirleri ile olan uyumu dikkat çekiyor. Günde çift idman yapan Samsunspor, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanabilmek için yoğun mesai harcıyor. Takım içerisindeki uyumun üst seviyede olduğunu ifade eden teknik direktör Erhan Altın, "Futbolcularımın birbirleri ile arasındaki dostluk, arkadaşlık bağları gerçekten çok güçlü. Teknik direktör olarak bu durum beni son derece mutlu ediyor" dedi.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Erhan Altın, "Yönetim kurulumuz var gücü ile çalışıyor. Takımımıza ve camiamıza en iyi uyumu sağlayacak, üst seviyede katkı verecek oyuncuları kulübümüze kazandırmak için çabalıyor. Transferlerin yakında sonuçlanacağına inanıyorum" diye konuştu. Antrenman sonrasında futbolcular kendilerini şok havuzunda buldu. Buzla soğutulmuş suyun içerisine gerin futbolcular, burada hem serinledi, hem de çalışmanın yorgunluğunu attı.

FOTOĞRAFLI