SAMSUNSPOR Teknik Direktörü Erhan Altın, "Her geçen gün daha iyiye gideceğiz. Bu çalışmanın meyvelerini ligde alacağız" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon çalışmalarını Erzurum Palandöken'de sürdürüyor. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde çalışan Kırmızı Beyazlılar, sabah kuvvet, akşam ise toplu idmanlar yapıyor. İyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini söyleyen Teknik direktör Erhan Altın, "Erzurum çalışma anlamında mükemmel bir yer. Otelimiz ve çalışma sahalarımız kusursuz. İyi de çalışıyoruz. İdmanlarımızın dozajı her geçen gün artıyor. Artık topla çalışmalara da başladık. Sıkıntımız yok. Her geçen gün daha iyiye gideceğiz. Oyuncularıma gösterdikleri gayret ve iş ahlakı nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın meyvelerini ligde alacağız" dedi.
Yeni transfer Serdar Eylik'in de takıma erken uyum sağlaması teknik heyeti sevindirdi. Bu sezon hedefe ulaşacaklarını söyleyen Serdar, "Burada ortam çok güzel. Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu herkes biliyor. Birlik ve beraberlik içinde Samsunspor'u hedefe taşıyacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI