İlker AKTAŞ/SAMSUN,()-PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "HalasSüper Lig'in eşiğinden dönmenin şokunu, üzerimizden atamadık" dedi.
Play off finalinde Mersin İdmanyurdu'na 2-0 mağlup olarak Süper Lig'e çıkma şansını ellerinden kaçırdıklarını belirten Nihat Soğuk, özellikle cezaları nedeniyle seyircisiz oynadıkları finalde taraftar eksikliğinin sıkıntısını büyük ölçüde yaşadıklarını vurguladı. Bu uygulamanın adaletle bağdaşmadığını belirten Nihat Soğuk, 1 yıllık emeklerinin yok olduğunu, finalde kaybetmenin şokunu yaşadıklarını söylerken şöyle konuştu:
"Bize güvenen taraftarlarımızın yüzünü güldürmek en büyük arzumuzdu. Bunu başaramamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Gönül isterdi ki finalde de her şey istediğimiz gibi gitsin ve mutlu sona ulaşalım. Ama bu gerçekleşmedi. Alınan bu kötü sonuçta en büyük suçlunun kim olduğunu tüm Türkiye gördü. Süper Lig'in eşiğinden dönmek bizleri çok yıprattı. Yönetim kurulu olarak ligin başından sonuna bizi destekleyen, asla yalnız bırakmayan büyük taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Keşke onlara Süper Lig coşkusu yaşatabilseydik."

İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF