– PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un takım kaptanı Adnan Güngör, pazar günü saat 16.30'da sahalarında oynayacakları Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamayı hedeflediklerini söyledi. 
"HEDEF 3 PUAN"
Geçen hafta deplasmanda oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında galip gelerek moral bulduklarını belirten Adnan, tek hedeflerinin bu hafta da 3 puan olduğunu belirtti. İyi bir devre arası kampı geçirdiklerini dile getiren Adnan, İstanbul deplasmanında alınan galibiyetin daha fazla anlam kazanması için kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Tavşanlı Linyitspor’u da yenmeleri gerektiğini vurguladı. Takım arkadaşlarına güvendiğini vurgulayan Adnan, şöyle devam etti:
"ŞEHİTLERİMİZ İÇİN OYNAYACAĞIZ"
"Tavşanlı Linyitspor maçından galip ayrılmak istiyoruz. Bu bilinçle hafta içerisinde çok iyi çalıştık. Maç, 20 Ocak 1989 yılında Malatya deplasmanına giderken kaza yapan Samsunspor kafilesinde hayatını kaybeden futbol şehitlerinin yıldönümü arifesine geliyor. 20 Ocak tarihi Türk futbolu ve özellikle de Samsunspor için çok önemli bir tarih. Kazada hayatını kaybeden futbol şehitlerimizi anacağımız dönemde oynayacağımız bu karşılaşmadan zaferle ayrılmak, onları en güzel şekilde anmak istiyoruz. Şehitlerimiz için oynayacağız. Böylesine önemli bir tarih öncesinde oynayacağımız Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak hem futbol şehitlerimize, hem de kaza sonrasında sakat kalan Başkanımız Emin Kar’a güzel bir armağan vermek istiyoruz. Umarım bunu başarırız."