PTT 1'inci Ligi'nden Süper Lig'e çıkma maçında Mersin İdmanyurdu'na yenilen Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Yönetim kurulumuz, ilk toplantısında genel kurul tarihi konusunda karar alacak" dedi.
Başkan Emin Kar, yaptığı son basın toplantısında kendisinin artık aday olmayacağını açıklarken yönetim kurulu olarak henüz bir araya gelmediklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Soğuk, şöyles konuştu:
"Henüz ortada net bir kongre tarihi yok. Yönetim kurulu olarak bir araya geldiğimizde Samsunspor'un gerçek anlamdaki menfaatleri ve geleceği ile ilgili konuları konuşacağız. Samsunspor'un şehrin en önemli markası. İmkansızlıklar içerisinde takımımızı play-offa taşıdık. Sezon başında acaba kümede kalır mı, diye düşünülen bir ekibi final oynattık. Yönetim kurulu olarak bizler üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmak istedik. Bunu da bir nebze olsun başarabildiğimizi düşünüyorum. Ben, başkanım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım olarak tek düşüncemiz Samsunspor'un menfaatleridir. Samsunspor asla sahipsiz kalmaz."

İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF