PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Tavşanlı Linyitspor maçında tribünlerde muhteşem bir görüntü oluştuğu. Duygusal atmosfer sahaya da yansıyınca kazanmak çok sevindirici" dedi.
Deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yenmenin verdiği moralle Tavşanlı Linyitspor karşısına çıktıklarını dile getiren Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, özellikle stadın atmosferine değindi. Nihat Soğuk, 20 Ocak 1989 yılında yaşanan kazanın yıldönümü arifesinin mücadelede tribünlere yansıdığını, binlerce taraftarın, yaptığı 3 boyutlu koreografi ile kendilerine ve stattadakilere duygulu dolu anlar yaşattığını hatırlatırken şunları söyledi:
"Kendi sahamızda tek golle de olsa kazanmak mutluluk verici. Stattaki öyle bir atmosferde oynanan maçın ardından galip gelmek önemli bir başarıydı. Taraftarlarımız da gerçekten çok mükemmeldi. Stadımızı dolduran, futbol şehitlerimizi en güzel şekilde anan ve 90 dakika boyunca takıma destek veren taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Umarım Fethiyespor deplasmanından da iyi bir sonuçla döneriz ve çıkışımızı sürdürürüz."