PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un 2'nci Başkanı Recep Hun, üst üste aldıkları 2 galibiyetle moral bulduklarını söyledi, "Deplasmanda oynayacağmız Fethiyespor karşılaşması, dönüm maçımız olacak" dedi.
Takımının galibiyetler yüzünden moral kazandığını, çok iyi bir hava yakaladıklarını vurgulayan Recep Hun, şu açıklamayı yaptı:
"Hafta sonunda oynayacağımız Fethiyespor maçı, bizim açısından çok büyük önem taşıyor. Bizim dönüm maçımız olacak. Rakibimiz uzun süredir maç kaybetmiyor. Eğer bu zorlu mücadeleden de galibiyetle ayrılırsak zirvede kalıcı olduğumuzu gösteririz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu maçın öneminin bilincinde. İyi çalışıyorlar ve sahada da kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklar. Bundan şüphemiz yok."
Tavşanlı Linyitspor maçında tribünlerde yapılan koreografiye de değinen 2'nci Başkan Hun, sözlerini şöyle noktaladı:
"Taraftarlarımız geçmiş yıllarda da yaptıkları tribün şovlarla birçok kez Türkiye gündemine oturdu. Ama Tavşanlı Linyitspor maçındaki performansları ayakta alkışı hak ediyordu. Yaptıkları 3 boyutlu koreografi, statta duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Onların coşkusuna futbolcular da eşlik etti ve futbol şehitlerimizi andığımız haftayı 3 puanla kapattık."