PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Adanaspor maçı ile çıkışa geçmek istediklerini söyledi, "Forvet oyuncularımız, üst üste pozisyonlar kaçırdıklarında sanırım biraz cesaretleri kırılıyor. Ama toparlanacaklarına inanıyorum" dedi.
Gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Başkan Emin Kar, "Her takımın böyle dönemleri olur ama bu beraberlikler bir yerde elbet değişecek. Hocamızın da belirttiği gibi gol pozisyonuna girmekte sıkıntı çekmiyoruz. Ancak bunları gole çevirmede sorun yaşıyoruz" diye konuştu. Forvet hattındaki oyuncularına da sahip çıkan Başkan Kar, şöyles devam etti:
"6 MAÇTIR KAYBETMİYORUZ"
"İleri uçta oynayan arkadaşlarımız üst üste pozisyonlar kaçırdıklarında sanırım biraz cesaretleri kırılıyor. Ne olursa olsun bunlar profesyonel oyuncular. Çalışarak bunu da düzelteceklerdir. Genel anlamda baktığımızda 6 maçtır kaybetmeyen bir Samsunspor var. Aslında Bucaspor ve Şanlıurfaspor maçlarında galip gelebilirdik. Ama inanılmaz pozisyonlar kaçırdık."
"TAM KADRO ÇALIŞIYORUZ"
Milli arada sakat oyuncuların da takıma katıldığını vurgulayan Başkan Emin Kar, "Tam kadro olarak çalışmalara başladık. İnşanlah taraftarlarımızın da desteği ile Adanaspor karşısında güzel bir galibiyete imza atarız ve bu maçla birlikte çıkışa geçeriz. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Tüm zorlukların üstesinden gelebilecek oyuncu grubumuz var. Onlara olan inancımız da tam" dedi.
GOLCÜLER SUSTU, ORTA SAHA VE DEFANS KONUŞTU
Bu arada Samsunspor'da ligin geri kalan 13 haftasında atılan 17 golün futbolcular arasındaki dağılımı ilginç bir istatistiği ortaya çıkardı. Kırmızı Beyazlılarda forvet oyuncuları Ekigho 2 ve Adiloviç 1 toplamda 3 gol atarken, savunmaya dönük orta saha oyuncusu Erdem Şen ise 3 kez rakip fileleri havalandırdı. 17 golün 3'ü forvetlerden gelirken, diğer 15 gol ise savunma ve orta saha oyuncularından geldi.