SAMSUNSPOR'un cuma akşamı Ankaraspor'la oynanacak play off ilk karşılaşması için yönetimin bastırdığı tek maçlık kombine biletler, bugün satışa çıktı.
Biletlere yoğun ilgi olduğunu söyleyen Kulüp Genel Sekreter Yardımcısı Nedim Öztürk, "Sabah saatlerinde satışa çıkan biletlerimizden alınanların sayısı 3-4 bini buldu" dedi.
Nedim Öztürk, 56'lar Samsunspor Store ve Nuri Asan Tesisleri girişinde satışa çıkartıldığını belirtirken şunları söyledi:
"Biletlere büyük talep var. Talepten çok memnunuz. Maç gününe kadar biletlerin tamamının satılacağına inanıyoruz. Bu arada maç günü gişelerden sadece E-Bilet uygulaması devam edecek. Maça E-Biletle de girmek mümkün olacak. Kombine fiyatlar kale arkası 10, maraton 15, VİP B 25 ve VİP A 50 lira olarak belirlendi. 10 bin 500 adet bilet basıldı."
"SÜPER LİG'E ÇIKACAĞIZ"
Karşılaşma için bilet alan 37 yaşındaki Samsunspor taraftarı Ersan Kip, "Play off maçında takımımızın yanında olacağız, mlaçın sonuna kadar takımımıza destek vereceğiz. Cuma akşamı yüreğimizi ortaya koyacağız ve inşallah Süper Lige çıkacağız. Rakip kadro kalitesi olarak iyi gibi görünüyor. Ama bizim yüreğimiz var" dedi. 

İA(MS/AÖ) FOTOĞRAF