SAMSUNSPOR'un kuruluşunun 49'uncu yılını kutlama töreninde konuşan Kulüp Başkanı Başkan Emin Kar, "Bu yıl Süper Lig takımı olmayı çok arzuluyorduk. İnşallah 50'nci yılımızı Süper Lig'de kutlayacağız" dedi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, kuruluşunun 49'uncu yılını kutlamak için bu sabah Atatürk Anıtı önünde toplandı. Törene Başkan Emin Kar, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, kulüp personeli ve eski başkanlardan Hakkı Tomaç katıldı. Anıta çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla devam etti. Törende konuşan Başkan Emin Kar, 3 yıldır görevde olduklarını hatırlatırken şunları söyledi:
"3 yıldır bu seremoniyi gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da 49’uncu yılımızı kutladık. Geçen sezon finalden döndükten sonra burada Süper Lig takımı olarak bu kutlamayı yapmayı çok arzuluyorduk. Ama inşallah önümüzdeki sezon 50’nci yılla beraber Samsunspor hak ettiği Süper Lig’e döner ve burada daha görkemli kutlamalar yaparız."
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Önceliğimiz, iç transferde. Büyük ihtimalle iç transferi bitireceğiz. Ondan sonra da teknik direktörümüzle birlikte çıkardığımız liste üzerinde bize uygun, takımımıza katkı sağlayacak oyuncularla görüşüp takıma kazandırmak istiyoruz" diye konuştu. Takımının 8 Temmuz’da Nuri Asan Tesisleri'nde toplanacağını açıklayan Başkan Kar, şu bilgileri verdi:
"14 Temmuz'da Erzurum’a gidip, ayın 26’sına kadar orada kalacağız. Daha sonra takıma 2 günlük bayram izni vereceğiz. Ardından da Samsun’a döneceğiz. Devamında yapacağımız 2’nci dönem kampının yerini ise önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz."

FOTOĞRAFLI