PTT 1'inci Lig ekibi Samsunspor'un 2'nci Başkanı Recep Hun, "Adanaspor maçında futbolcularımızın sahadaki, taraftarlarımızın da tribündeki coşkusu ile gülen taraf olacağımıza inanıyorum" dedi.
Kritik karşılaşma için açıklamalarda bulunan 2'nci Başkanı Hun, şunları söyledi:
"Son 3 maçımız beraberlikle sonuçlandı. Bunları kazanma şansımız da vardı ama olmadı. Şimdi önümüzde Adanaspor karşılaşması var. Hedefimiz taraftarımızın önünde oynayacağımız bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak. Hem şanssızlığımızı kırmak, hem de deplasmandaki Mersin İdmanyurdu mücadelesine moralli çıkmak istiyoruz. Bunu başaracak güce ve kaliteye sahibiz."
Teknik heyet ve futbolculara olan inançlarının tam olduğunu ifade eden Recep Hun, "Milli arada sakat oyuncularımız da aramıza geri döndü ve tam kadro olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu. Taraftarlara da seslenen Recep Hun, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Taraftarlarımız, bizim itici gücümüz, enerji kaynağımızdır. Ligin geri kalan bölümlerinde bizleri hiç yalnız bırakmadı. İnanıyorum ki Adanaspor ile oynayacağımız mücadelede de bizim yanımızda olacaktır. Futbolcularımızın sahadaki mücadelesi, taraftarlarımızın da tribünlerdeki coşkusu ile sahadan zaferle ayrılacağımız düşüncesindeyim."