SEZON başından bu yana maddi sorunlarını aşmaya çalışan Alanyaspor yönetimi, şampiyonluk için 2 milyon lira kaynak arıyor.
Genel koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, takımın sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşabilmesi için 2 milyon liraya ihtiyaçları olduğunu söyledi. Ligin ilk haftasından bu yana kulübün tüm mali yükünü yönetim kurulu üyelerinin çektiğine işaret eden Çavuşoğlu, ligin geri kalanında kent kalkının kulübe destek olması gerektiğini kaydetti.
2 MİLYONA İHTİYAÇ VAR
Yönetim kurulunun şu ana kadar 1 milyon 100 bin lira katkı yaptığını belirten Çavuşoğlu, "Bunun yanında 2 yönetim kurulu üyemizden ve bir dövizciden 600 bin lira borç alındı. Kulübün dışarıya 400 bin lira, futbolculara ise 550 bin lira borcu bulunuyor. Sezon sonuna kadar da 2 milyon liraya ihtiyacımız var" dedi.
TRANSFER OLABİLİR
Devre arası çalışmalarını da değerlendiren Çavuşoğlu, "Çalışmalar sorunsuz ve başarılı geçti. Bugsaşspor'dan Ali Kuleli ve Kahramanmaraşspor'dan Şamil Ünal'ı kadromuza dahil ettik. Hücuma yönelik bir oyuncu daha transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.
NAZİLLİ MESAİSİ
2'nci devrenin ilk haftasında deplasmanda Nazilli Belediyespor yapacağı müsabakanın hazırlıklarına Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde devam eden Alanyaspor'da sakatlık döneminden çıkan Kerem Gülbahar takımla birlikte çalışmalara başladı. Antrenmanda serçe parmağı kırılan kaleci Haydar Yılmaz ve sakatlıkları bulunan Gökhan Kaba ile Timuçin Aşcıgil'in durumları ise perşembe günü netleşecek. (FOTOĞRAFLI)