SPOR Toto Türkiye Kupası’nı finalde Anadolu Efes’i 66-65 mağlup ederek tarihinde ilk kez kazanan Pınar Karşıyaka’yı İzmir’e dönüşte binlerce taraftarı karşıladı.
HAVAALANINA AKIN ETTİLER
Ankara’daki final maçının ardından araçlarıylmas konvoylar oluşturarak kutlamalara başlayan yeşil kırmızılılar, gece geç saatlerde Adnan Menderes Havalimanı’na akın ettiler. Karşıyaka kafilesini taşıyan uçak, saat 01.00’da alana indiğinde coşku doruğa ulaştı.
DİXON'LA UFUK SARICA OMUZLARDA
Kaptan İnanç Koç’un elinde kupayla alandan çıkmasıyla beraberinde getirdikleri meşelaleri yakan Karşıyakalılar, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Amerikalı oyun kurucu Dixon ve antrenör Ufuk Sarıca’yı da omuzlarına aldılar.
YÜZLERCE ARAÇ 
Pınar Karşıyaka’yı taşıyan otobüs, yüzlerce araçlık kafileyle Karşıyaka'ya 1 saatte ulaşabildi. Karşıyaka Çarşısı’nda kupayla birlikte otobüsten inen oyuncular ve teknik heyet, şampiyonluğu taraftarıyla kutladı.
SARICA:"KUPAYI HAK ETTİK"
Antrenörlük kariyerindeki ilk kupayı, eski takımı Anadolu Efes’i yenerek kaldıran Ufuk Sarıca çok mutlu olduklarını söyledi. Oyuncularına 8’li finallerin zor geçeceğini, ama kupayı kaldırabilecek güç ve inanca sahip olduklarını söylediğini belirten Ufuk Sarıca, "Türk Telekom, Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes gibi güçlü rakipleri geçerek kupayı hak ettik. İlk Türkiye Kupası camiamıza hayırlı olsun" dedi.