TÜRKİYE Salon Hokeyi Süper Ligi'nde kadınlar ve erkeklerde Türkiye şampiyonu Alanya'da belirlenecek ve 8 günlük mücadele, yarın başlayacak.
Türkiye Hokey Federasyonu'nun düzenlediği 'Salon Hokeyi Süper Lig 2'nci Etap Müsabakaları' Alanya'da başlıyor. Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak müsabakalar 8 Şubat'ta sona erecek. 10 takımın mücadele edeceği erkeklerde karşılaşmalar 1-5 Şubat günlerinde, 8 takımın katılacağı kadınlarda ise karşılaşmalar 5- 8 Şubat günlerinde oynanacak.
KATILACAK TAKIMLAR
Erkeklerde Akdora Gençlikspor, Amasya Gençlikspor, Anadolu Ateşi Gençlikspor, Antalya Polisgücü, Gaziantep Gençlikspor, Gaziantep Polisgücü, Highway Spor, Keçiören Bağlumspor, Nizip Gençlikspor ve Osmaniye Gençlikspor, kadınlarda ise Akdora Gençlikspor, Alanya Belediyespor, Anadolu Ateşi Gençlikspor, Ankara Hokey, Antalya Polisgücü, Highway Spor, Keçiören Bağlumspor ve Nizip Gençlikspor takımları mücadele edecek.
SPORSEVERLERE DAVET
Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı, kış turizmine katkı sağlayan spor organizasyonlarına salon hokeyi ile devam ettiklerini söyledi. Alanya Belediyespor Kadın Hokey Takımı'nın da mücadele edeceği Süper Lig 2'nci Etap müsabakalarının oldukça çekişmeli mücadelelere sahne olacağını belirten Kanlı, sporseverleri 1-8 Şubat günleri arasında Atatürk Spor Salonu'na davet etti.