Faik KAPTAN/İSTANBUL,() İtalya Serie A takımlarından Roma’ya transfer olan genç yıldız Salih Uçan, bugün yeni takımına katılmak için THY’ye ait bir uçakla İstanbul’dan Roma’ya gitti.
Atatürk Havalimanı’ndan arkadaşlarının “Salih Uçan Oley“ tezahüratlarıyla uğurlanan Salih Uçan gazetecilerin soruları üzerine “ Bugün uçuyorum. Yarın kamp başlıyor. İnşallah benim için yeni bir serüven olacak. İnşallah her şey güzel olacak” dedi.
Pasaport kontrolünden önce kendisini uğurlamaya gelen arkadaşları ile tek tek vedalaşan Salih Uçan bir gazetecinin “Roma taraftarları senin için ‘Yeni Totti’ diyormuş” demesi üzerine “İnşallah yeni Salih Uçan olur” diye cevap verdi.
Salih Uçan daha sonra kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlarını da kırmadı ve “Romalılar çok büyük bir yıldız aldık diyorlar, neler söyleyeceksin?” sorusuna “Benim adıma güzel şeyler söylüyorlar. Teşekkür ediyorum. Ben de inşallah onları mahçup etmeyeceğim. İyi performans göstereceğim ve İtalya’da ülkemi iyi temsil edeceğim” diye cevap verdi.

 Salih Uçan iki yıl sonra tekrar Fenerbahçe’yle gelip gelmeyeceği sorusu üzerine de “Daha belli değil, hayırlısıyla o zaman her şey belli olur” dedi.

(FOTOĞRAF)