TSMOKI Minsk'i evinde 59-58'lik skorla yenen Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, "Çok boş atışlar kaçırdık. Minsk'te bu şekilde oynamamız mümkün değil" dedi. Tsmoki Minsk Başantrenörü Donaldas Kairys ise evlerinde oynayacakları karşılaşmada daha iyi oynayacaklarını söyledi.

FIBA Euro Challenge çeyrek final karşılaşmasında evinde Belarus ekibi Tsomki Minsk'i konuk eden Royal Halı Gaziantep, maçtan 59-58 galip ayrıldı. Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, oyuncularını verdiği kücadeleden dolayı tebrik ederek şöyle konuştu:

"Oyuncuları tebrik ederim, halen daha çok fazla birşey yapmadık kaybetsek bile bir maç daha var. Çok iyi oynadan kazandık. Genel olarak çok tedirgin değildim çünkü doğru oynadık. Çok zor atışları sayı yaptılar. Bizde çok boş atışlar kaçırdık. Miskns'te bu şekilde oynarsak kazanamayız. Bazı oyuncularımız daha da iyi oynayabilirdi. Minsk'te kazanmak için herşeyi yapacağız."

Tsmoki Minsk Başantrenörü Donaldas Kairys ise Royal Halı Gaziantep'in çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Baştan sona müthiş bir maç oldu br play-off karşılaşması gibiydi. Onlarda zor sayılar buldu, bizde zor sayılar bulduk. başa baş geçen bir mücadeleydi. Şimdi evimizde oynayacağız 2 gün dinlendikten sonra çıkacağımız mücadelede daha iyi oynamaya çalışacağız" dedi.

EB (HK/SSA) (FOTOĞRAFLI)