ROYAL Halı Gaziantep Baş antrenörü Jurij Zdovc, Euro Challange Final Four karşılaşmasından yorgun döndüklerini ve rakibin fizik üstünlüğüne karşı koyamadıklarını söyledi. Trabzonspor Medical Park Baş antrenörü Hakan Demir ise, takımın mükemmel bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nde evinde Trabzonspor Medical Park'a 68-73 yenilen Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Juri Zdovc, Final Four'dan yorgun döndüklerini belirterek şöyle konuştu:

"Bu tarz bir oyun bekliyordum. Final Four’dan yeni geldiğimizden dolayı yorgunduk. Hem duygusal hem de fiziksel anlamda yorgunluğumuz vardı. Trabzon’un da kazanmak için geleceğini biliyordum. Çok fiziksel oynadılar bize karşı. Ve bizde bu fiziksel oyunda iyi değildik.. Maçın içinde olmadığımızın bir kanıtı ise kaçırdığımız boş şutlar. Oyuncularım hakkında şikayet edecek bir şeyim yok. Denedik, mücadele ettik. Fakat bir şekilde ritmi bulamadık bu maçta. Skorda üstünlük yakaladığımız anda bile hemen iki üç tane basit hata yapıp, veya rahatlayıp onların gelmesini bekledik. Çok hayal kırıklığına uğradım fakat iki maçımız daha var. Bunları kazanmak için her şeyi yapmamız gerekiyor."

Trabzonspor Mecidal Park Başantrenörü Hakan Demir ise Royal Halı Gaziantep'i Euro Challange Kupası’ndaki başarılarından dolayı kutlayarak, "İlk maçta bizi yenmişlerdi.. İstediğimiz hedefler doğrultusunda önemli bir yara almıştık. Trabzonspor olarak büyük bir kulüp büyük bir camia. Sezon bitmeden bizim için hiç bir şey bitmez. Hedefler esas olan. Trabzonspor formamız üzerimizde olduğu sürece her maçı kazanmak için sahaya çıkmak zorundayız. Avrupa’ya katılma, ligi üst sıralarda bitirme hedefimiz var. Bu doğrultuda çalışmalara ve mücadelemize devam ediyoruz. Gerçekten mükemmel bir oyun ortaya koydular. Böyle güçlü bir rakibe karşı. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz, şimdi önümüzde bir maç daha kaldı. Onu da kazanıp sezonu bitirmek istiyoruz " diye konuştu.

EB (HK/SSA) (FOTOĞRAFLI)